Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Hoće li se Romelu Lukaku ponovno voljeti vratiti u Chelsea?

Posted by jessica 04/08/2021 0 Comment(s)

Chelsea ovog ljeta traži pogodnog napadača u potpisima. Tim se trenutno fokusira na napadača Internazionalea Romelua Lukakua. Iako je Chelsea prošle sezone osvojio Ligu prvaka, napadači ekipe uvijek su bili nestabilni. Mnogi misle da je u finalu UEFA -ine Lige prvaka prošle sezone Manchester City bio jači od Chelseaja u smislu snage i sastava igrača, a njihov je gubitak bio natjecanje snaga među trenerima.

Ključni cilj Chelseaja postigao je i veznjak Kai Havertz, a napadač momčadi nije se dobro snašao. Dakle, Thomas Tuchel razumije što Chelseaju nedostaje. Ako momčad želi ponovno osvojiti Ligu prvaka ili Premier ligu, mora angažirati izvrsnog napadača da bi se pridružio. Otkad je Romelu Lukaku odjenuo Inter Milan dres, njegove sposobnosti ponovno su se učinkovito iskoristile. Na ovom Europskom kupu Romelu Lukaku odjenuo je nogometni dresovi reprezentacije kako bi igrao još bolje pa ga je Chelsea uvrstio i kao napadača.

Erling Braut Håland odlučio je ostati u Borussiji Dortmund, a Tottenham Hotspur neće lako pustiti Harryja Kanea pa je Romelu Lukaku postao najbolji igrač Chelseaja. Iako je Internazionale prošle sezone osvojio prvenstvo Serie A, treneri i igrači momčadi doživjeli su velike promjene u novoj sezoni. Budući da Internazionale ima ograničen prostor za financiranje, sve dok Chelsea nudi razumnu naknadu za transfer, relativno je lako doći do Romelua Lukakua. Kad se Romelu Lukaku dvije uzastopne godine pridružio Chelseaju, posuđen je drugim momčadima, a zatim ga je trener napustio u Manchester Unitedu. Romelu Lukaku prije se suočio s tako lošim iskustvom u Premier ligi, hoće li se ipak biti spreman vratiti u Chelsea?