Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Gabriel Jesus nerado slijedi ponudu za posao Pepa Guardiole

Posted by jessica 06/06/2022 0 Comment(s)

Nakon što je Manchester City potpisao s Erlingom Hålandom, Gabriel Jesus je znao da je izgubio svoje mjesto. Pep Guardiola želi razviti Gabriela Jesusa u dobrog desnog bočnog, ali više ga zanima potreba za mjestom centarfora. Kada je Pep Guardiola prošle sezone dogovorio da se Gabriel Jesus razvije na desnom krilu, uvijek je pokazivao svoje nezadovoljstvo. No, sudeći po brojkama nakon sezone, Gabriel Jesus je zapravo bolji na desnom krilu nego na centru.

Gabriel Jesus, nerado se povinovao dogovorima Pepa Guardiole, podnio je zahtjev da napusti momčad. Gabriel Jesus sebe više ne vidi u centru Manchester Cityja, a Pep Guardiola ga ne mora stavljati tamo. Manchester City je prošle sezone potpisao s središtem Jackom Grealishom, kada je Gabriel Jesus već bio razočaran. Manchester City je u novoj sezoni ponovno potpisao za centra Erlinga Hålanda, Gabriel Jesus je odlučio skinuti ovaj nogometni dresovi i otići nakon razočaranja iznova i iznova.

Pep Guardiola je oduvijek bio trener koji može iskoristiti potencijal svojih igrača, ali šteta je što ga Gabriel Jesus nerado slijedi. Pep Guardiola njeguje svakog igrača koji nosi Manchester City dres, nogometni talent koji je pomno identificirao. Pep Guardiola nadao se da će Gabriel Jesus ostati i unaprijediti svoj talent, ali nije imao strpljenja razumjeti trenerove mukotrpne dogovore. Trenutačno, uz Gabriel Jesusovu sposobnost, još uvijek ima mnogo timova koji ga pozivaju da se pridruži. Kakvu će odluku na kraju donijeti?