Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Francuski poraz ozbiljno je utjecao na razmišljanje ljudi

Posted by jessica 29/06/2021 0 Comment(s)

U UEFA-inom europskom nogometnom prvenstvu 1/8 finala eliminirani su nogometna reprezentacija Portugala, Nizozemske i Francuske. F grupa koja je prethodno bila naklonjena publici je samo Njemačka. Mogu li preokrenuti igru ​​i vratiti čast grupi. Trenutno su Njemačka i Ukrajina ostale u skupini F i skupini C među nekoliko skupina. Ako ove dvije momčadi izgube ovaj krug, tada će na UEFA-inom europskom nogometnom prvenstvu za završni dvoboj ostati četiri momčadi.

Najneugodnija momčad u ovom kolu je francuska nogometna reprezentacija. Zapravo su izgubili od Švicarske u kaznenom udarcu. U srcima mnogih Francuza EURO 2020 dres s brojem 10 predstavlja simbol snage. Kad je Kylian Mbappé obukao Francuska EURO 2020 dres kako bi se natjecao, navijači su za njega bili puni nade u pobjedu. Možda je Kylian Mbappé bio previše psihološki opterećen, a u ovih nekoliko utakmica nije uspio postići gol.

Eliminacija francuske nogometne reprezentacije gotov je zaključak, ali javno mnijenje nakon utakmice ne može se zaustaviti. Od incidenta s Karimom Benzemom te godine do onoga što se dogodilo Kylianu Mbappéu, očekivanja publike bila su previsoka, što je dovelo do gubitka oduška za igrače. Vjerni navijači nadaju se da će nakon ove utakmice mentalitet Kyliana Mbappéa biti pozitivan, kombinirajući vlastite nedostatke u vježbanju nakon utakmice.