Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Ferran Torres se vratio u La Ligu i pridružio se FC Barceloni

Posted by jessica 12/01/2022 0 Comment(s)

U ovozimskom potpisivanju, FC Barcelona je još jednom dotjerala igrače, a momčad je posudila sve preostale ozlijeđene igrače. Samo čišćenjem ovih beskorisnih starih igrača, FC Barcelona može početi iznova. Garethu Baleu je konačno istekao ugovor ovog ljeta nakon dvogodišnjeg čišćenja u Real Madridu, a momčad ne mora bacati toliki novac. U sljedećoj utakmici ponovno će se sastati FC Barcelona i Real Madrid. Kolika je razlika između dvije ekipe? Sada su obje momčadi doživjele velike promjene, a momčad su napustila i dva talentirana tinejdžera godine.

FC Barcelona je potpisala s Ferranom Torresom nakon što su stari igrači otišli na posudbu. Ferran Torres konačno može obući FC Barcelona dres nakon pola godine čekanja. Ferran Torres je na kraju odabrao nogometni dresovi broj 19 jer su ga već nosili mnogi dobri igrači. Utakmica između FC Barcelone i Real Madrida ujedno će biti i debi Ferrana Torresa, a svi se raduju nastupu ovog sjajnog igrača.

Ferran Torres, koji se pridružio Manchester Cityju iz Valencije u La Ligi, sada se vraća u FC Barcelonu iz Premier lige. Domoljubno srce Ferrana Torresa još uvijek ne može zaustaviti sudbinu, spreman je vratiti se kad je FC Barceloni najteže. Manchester City ima toliko dobrih talenata, Ferran Torres je upisao samo 28 nastupa u dvije godine, što je vjerojatno glavni razlog zašto želi otići.