Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

FC Bayern München je ove sezone na vrhu Bundeslige

Posted by jessica 07/11/2022 0 Comment(s)

Koja momčad nije izgubila snagu zbog odlaska nijednog igrača, svi su se složili da je to FC Bayern München. Ranijih godina svi su mislili da će odlazak Arjena Robbena i Francka Ribéryja oslabiti FC Bayern München, no kombinacija Roberta Lewandowskog i Thomasa Müllera na početku nove sezone uspješno je sačuvala snagu momčadi. Robert Lewandowski je ove godine odlučio skinuti FC Bayern München dres i otići. Još jednom, svi se boje da će to utjecati na ukupnu snagu FC Bayern München. Ali na kraju, FC Bayern München i dalje ima jaku snagu, dok mladi napadač Jamal Musiala i stari igrači Leroy Sane i Eric Choupo Moting imaju prostora za razvoj.

Možda je to čar deset uzastopnih prvenstava FC Bayern Münchena, svaki njihov igrač može podržati glavnu poziciju momčadi. Sadio Mané se također dobro pokazao otkako se pridružio FC Bayern München i sretan je što će ovdje upoznati više mentora i prijatelja. Kada je Sadio Mané nosio Liverpool dres, bio je najjači strijelac za tri poena uz Roberta Firmina i Mohameda Salaha. Šteta je što se s godinama njihova kombinacija morala suočiti s vremenom kada ih je momčad napustila.

Nakon 13 odigranih kola FC Bayern München drži prvo mjesto s 28 bodova. FC Bayern München je uvijek bio nedosljedan na početku sezone tijekom godina, ali u kasnijim utakmicama, bili su uzbudljiviji nakon kontinuiranog utrčavanja. FC Bayern München trenutno je prvi na ljestvici sa 28 bodova, ali razlika između četiri najbolja tima je samo jedan bod. Konkurencija u Bundesligi ove sezone je žestoka, a Bayer 04 Leverkusen je zbog nedostatka energije zbog rasporeda Lige prvaka pao na 14. mjesto Bundeslige.