Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Erling Braut Håland želi osvojiti prvu Ligu prvaka u Borussiji Dortmund

Posted by jessica 21/07/2021 0 Comment(s)

Erling Braut Håland na kraju je odlučio ostati u Borussiji Dortmund. Osjećao je da nije dovoljno jak. Erling Braut Håland sudjelovao je u dvoboju osmine finala Lige prvaka dvije uzastopne godine. U takvoj je utakmici zaista osjetio meč sa jakim. Nakon više od godinu dana iskustva, arogantni temperament Erlinga Brauta Hålanda jako se promijenio. Shvatio je da je u nogometu i dalje na prosječnoj razini.

Snažni karakter Erlinga Brauta Hålanda je u tome što Borussia Dortmund dres neće mijenjati po svojoj volji, jer u ovoj momčadi nije osvojio nijedan naslov prvaka. U novoj sezoni, Erling Braut Håland nada se srušenju rekorda i osvajanju Bundeslige za Borussiju iz Dortmunda. Smatra da je cilj Lige prvaka malo pretanak. Da bi prošle sezone osvojila Ligu prvaka, Borussia Dortmund nije uzela utakmice Bundeslige kao važne. Nakon što je Borussia Dortmund izgubila u Ligi prvaka, momčad je energiju vratila u Bundesligu.

Erling Braut Håland promijenio je ciljeve u novoj sezoni. Ako ne može osvojiti ni Bundesligu, kako mogu osvojiti Ligu prvaka? Iako je Erling Braut Håland želio nositi Chelsea dres, znao je bolje kako doći do prvenstva kakvo je želio. Trenutno je Chelsea momčad kojoj se mnogi igrači žele pridružiti, ali Erling Braut Håland odbio je poziv ove momčadi. Možda je Erlingu Brautu Hålandu lakše pridružiti se Chelseaju kako bi ostvario svoj san o prvenstvu Lige prvaka, ali takvo prvenstvo zapravo nije rezultat njegovog napornog rada.