Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Dobar utjecaj igrača nadmašuje osobne podatke

Posted by jessica 01/12/2021 0 Comment(s)

Leo Messi je još jednom osvojio Ballon d’Or 2021., a svima se uzbuđeno naklonio. Ovo je sedmi put da je Leo Messi osvojio ovaj trofej, a njegov utjecaj na nogometni svijet uvijek je izvan svake mašte. Mnogi ljudi dovode u pitanje pravo značenje Ballon d’Or. Smatraju da sadašnji Leo Messi nije dostojan ovog trofeja. Razlog zašto su svi ispitani vrlo je jednostavan, odnosno osobni rekord Lea Messija nije dovoljno dobar. Otkako je Leo Messi obukao Paris Saint-Germain dres, njegova izvedba doista nije tako dobra kao prije, ali će uvijek biti prvi izbor za 10. nogometni dresovi u srcima ljudi.

Mnoge nagrade u nogometnom svijetu ocjenjuju se na temelju osobnih podataka, tako da igrači jako tragaju za osobnim rekordima. Ballon d’Or zapravo se razlikuje od mnogih nagrada. Usredotočuje se na utjecaj ovog igrača u današnjem svijetu. Iako Leo Messi ove godine nije osvojio mnogo nagrada, a njegovi osobni podaci nisu tako dobri kao ostali igrači, on je svoje osobne podatke žrtvovao za čast momčadi, činjenica je svima poznata.

Leo Messi je izvorno bio napadač, promijenio je stil u veznog igrača reprezentacije i Barcelone. Veznjaci definitivno nisu tako dobri kao napadači što se tiče statistike, ali Leo Messijeva spremnost da žrtvuje svoj duh za momčad utječe na kvalitetu mnogih ljudi. Svaki će igrač doživjeti drugačije značenje nogometa kako odrasta. Leo Messi je igrač koji uistinu razumije značenje nogometa.