Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Diego Simeone ne želi odustati od Antoinea Griezmanna

Posted by jessica 22/09/2021 0 Comment(s)

U šestom kolu La Lige Atlético de Madrid pobijedio je Getafe CF 2-1. Ovaj put, Antoine Griezmann ponovno je postao starter. Zamijenjen je u 67 minuti. Kad je Antoine Griezmann ponovno odjenuo Atlético Madrid dres, njegova se snaga doista jako razlikovala od one koju je učinio s momčadi prije dvije godine. Diego Simeone vjeruje da je Antoine Griezmann, koji je sam trenirao, spreman dati igračima više igara za prilagodbu.

U ovoj utakmici Luis Suárez je postigao dva gola i još jednom je dobio utakmicu za momčad. Razmislite sada kad se Barcelona odrekla Luisa Suáreza. Šteta što je postigao najviše golova za momčad otkako je obukao Atlético Madrid dres. Luis Suárez nadahnuo je borbenost zbog napuštanja Barcelone. Hoće li Antoine Griezmann imati isti mentalitet? Antoineu Griezmannu se FC Barcelona dres toliko sviđa, ali nažalost ipak nije uspio ostati u momčadi.

Pogrešan izbor doveo je Antoinea Griezmanna do drugačijeg profesionalnog života. Diego Simeone osjeća veliku uznemirenost zbog onoga što se dogodilo Antoineu Griezmannu. Nada se da će vlastitim savjetima igrači povratiti samopouzdanje. Antoine Griezmann također je naporno radio na prilagodbi svog mentaliteta tijekom igre. Ne želi razočarati navijače koji podržavaju pozornost.