Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Danmarks fodboldlandshold preokrenuli su kraj u završnoj utakmici

Posted by jessica 22/06/2021 0 Comment(s)

Nakon što se prva momčad Nazionale di calcio dell’Italia u UEFA-inom europskom nogometnom prvenstvu ove sezone plasirala u sljedeću rundu nokaut runde, sada su Nederlands voetbalelftal i Belgisch voetbalelftal također plasirali u sljedeće kolo s tri uzastopne pobjede. U ovom kolu, Danmarks fodboldlandshold postao je najveći pobjednik. Preokrenuli su utakmicu u posljednjem kolu. Danmarks fodboldlandshold pobijedili su rusku nogometnu momčad sa 4-1, a momčad se plasirala u sljedeće kolo s gol-razlikom od tri momčadi. Danmarks fodboldlandshold preko noći su prepisali povijesni zapis, a publika je pljeskala njihovoj divnoj izvedbi.

Nakon što su Danmarks fodboldlandshold doživjeli dvije neuspjele igre, ova je igra postala njihova posljednja prilika za napredovanje. Pobjeda ili poraz je u posljednjoj utakmici, pa igrači Danmarks fodboldlandsholda nisu imali previše psihološkog tereta na leđima. Upravo su zdušno odigrali trenutnu utakmicu. U igri se često naglašava mentalitet igrača. Kad spuste svoj psihološki teret i naporno rade na tome, uglavnom mogu postići najbolje rezultate.

Kada su navijači u Danska EURO 2020 dres saznali za pobjedu, bili su dirnuti do suza. Danmarks fodboldlandshold doživio je izvanredno iskustvo na UEFA-inom europskom nogometnom prvenstvu ove sezone, što je uvelike promijenilo mentalitet igrača. Sada je publika na stadionu još jednom vidjela mladenački Danmark, koji se od srca divio duhu koji je donio nogomet. U Danskoj mnoga djeca vole igrati nogomet, a svi imaju svoj dječji nogometni dresovi. EURO 2020 dres ne samo da predstavlja snagu jedinstva, već i duhovno uzdržavanje svih na nogometu.