Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

CRISTIANO RONALDO vratio se u Juventus kako bi nastavio trenirati

Posted by jessica 27/07/2021 0 Comment(s)

CRISTIANO RONALDO pojavio se u Torinu nakon zagrijavanja Juventusa, a navijači su toplo dočekali njegov povratak. Tamo gdje se pojavi CRISTIANO RONALDO, bit će velik broj navijača koji drže nogometni dresovi i traže idole za fotografije i potpise. CRISTIANO RONALDO igrač je koji jako voli navijače. Nastoji maksimalno udovoljiti željama svakog obožavatelja. CRISTIANO RONALDO pogledao je navijače koji su držali Juventus dres s brojem 7, a svima je rekao da će i dalje vredno raditi za nogomet.

Nakon završetka prošlosezonske Serie A, mnogi su mislili da će CRISTIANO RONALDO napustiti Juventus. Ugovor između CRISTIANA RONALDA i Juventusa istječe sljedeće godine, a momčad ne planira obnoviti ove godine. Bez obzira koju će momčad CRISTIANO RONALDO igrati sljedeće godine, on će i ove godine igrati čvrsto u Juventusu.

Ove godine CRISTIANO RONALDO i Lionel Messi nisu dobili obnovu, a njihova se era s vremenom promijenila. Najpopularniji igrači ove godine su Erling Braut Håland i Kylian Mbappé. Mnogi su ih timovi pozvali da se pridruže. Na kraju su obojica nastavili ostati u svom izvornom timu. CRISTIANO RONALDO vratio se u Juventus kako bi nastavio sudjelovati na treningu, a Lionel Messi još se nije pridružio nijednom timu.