Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Brazilska nogometna reprezentacija ponovno je zaključala finale Copa Amerike

Posted by jessica 06/07/2021 0 Comment(s)

Copa América ušla je u posljednja dva kola ove sezone. Brazilska nogometna reprezentacija pobijedila je nogometnu reprezentaciju Perua 1-0 i osigurala je plasman u finale. Ove sezone kolumbijska nogometna reprezentacija neočekivano se plasirala u polufinale. Protivnik im je nogometna reprezentacija Argentine. Nogometna reprezentacija Argentine i nogometna reprezentacija Kolumbije rijetko se susreću u polufinalu, pa publika jedva čeka gledati ovo natjecanje. Utakmica još nije započela, mnogi su navijači obukli Kolumbija dres koji čekaju izvan terena, njihovo ponašanje je dovoljno da dokaže važnost ove igre za reprezentaciju.

Tijekom godina, nogometna reprezentacija Argentine izgubit će utakmicu čim se sretnu s brazilskom nogometnom reprezentacijom. Lionel Messi vrlo je željan prekršiti ovo pravilo. Copa América nije ostavila puno vremena Lionelu Messiju da osvoji naslov prvaka. Ove sezone mora osvojiti završno prvenstvo. Lionel Messi možda će izgubiti taj dragi FC Barcelona dres, pa se nada da će za to vrijeme osvojiti čast Copa Américe za Argentina dres.

Iako su igrači brazilske nogometne reprezentacije ove godine vrlo jaki, Lionel Messi dat će sve od sebe da se bori za to. Neymar je obnovio ugovor s Paris Saint-Germainom, a on i Lionel Messi neće moći čitav život igrati zajedno u istoj momčadi. Zapravo je nemoguće da Lionel Messi i Neymar postanu suigrači, pa će imati pravo natjecanje. Publika se nada da argentinska nogometna reprezentacija može pobijediti kolumbijsku nogometnu reprezentaciju, a tada će Lionel Messi i Neymar moći ostvariti dvoboj kojem se publika već godinama raduje.