Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Arsenal pobjeđuje Tottenham Hotspur i penje se na 10. mjesto

Posted by jessica 27/09/2021 0 Comment(s)

Popis Premier lige drastično se promijenio nakon šestog kola. Manchester United i Chelsea izgubili su prvi put ove sezone. Manchester City napredovao je na drugo mjesto, dok se Arsenal popeo na 10. mjesto. Sada Liverpool ostaje neporažen u Premier ligi. Sljedeći protivnik im je Manchester City. Chelsea je izgubio 0-1 od Manchester Cityja, a odigrali su strašnu utakmicu.

U ovom kolu pobjeda Arsenala od 3: 1 nad Tottenhamom postala je najuzbudljiviji dio. Nakon što su Tottenham Hotspur postigli nula golova od Crystal Palacea i Chelseaja, ponovno su poraženi od Arsenala. Arsenal se trenutno nalazi na višoj poziciji od Tottenham Hotspura, a navijači se nadaju da će se njihova snaga moći održati. Stari navijači koji su na sceni nosili Arsenal dres prolili su suze radosnice. Dugo nisu vidjeli izgled ekipe.

Sjajni nastupi Bukaya Sake i Emilea Smith Rowea omogućili su publici da vidi uspon mlađih igrača Arsenala, koji su obojica također iz sastava trenera za mlade. Svi se još sjećaju izraza straha i gubitka Bukayo Sake na terenu koji je nosio Engleska EURO 2020 dres. Čini se da je nakon tog iskustva odrastao. U ovom kolu Tottenham Hotspur koristio je istu nenajavljenu formaciju 4-3-3 kao Manchester City. Nažalost, sposobnost trčanja među igračima nije bila dobra, što je rezultiralo velikim razmakom među njima i nemogućnošću suradnje s dodavanjem.