Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Antony Matheus zahvaljuje treneru Eriku ten Hagu na priznanju

Posted by jessica 05/09/2022 0 Comment(s)

Prije nekoliko dana svi su još uvijek sumnjali da je Manchester United potrošio puno novca da potpiše Antonyja Matheusa, igrača koji nije poznat, a igra je izravno natjerala ljude da prepoznaju potencijal ovog igrača. Antony Matheus zabio je prvi put u Manchester United dres protiv Arsenala, koji je pobijedio u svih pet kola. Antony Matheus je vrlo zahvalan treneru Eriku ten Hagu na priznanju što ga je uključio u ovu vrlo vrijednu igru. Nakon što je Antony Matheus postigao gol, izravno je podigao svoj nogometni dresovi i pokazao na bedž Manchester Uniteda kako bi poručio ljudima: Ne žali što se pridružio momčadi, a njegova snaga može dokazati sve.

Antony Matheus brazilski je igrač kroz kojeg prolazi mnogo nogometnog talenta. Prošle godine Antony Matheus službeno je obukao Brazil dres, zabio je 2 gola u 9 utakmica. Antony Matheus je krilni napadač koji nema velike šanse za gol, ali pokušava iskoristiti svaku priliku koja mu se ukaže. Antony Matheus rijetki je brazilski samodisciplinirani igrač koji se oslanja na talent i naporan rad kako bi stvorio jedinstvenu scenu na terenu.

Mnogi smatraju da je Manchester United potrošio previše novca na potpis Antonyja Matheusa, igrača koji je precijenjen. Manchester United nije dovodio u pitanje odluku Erika ten Haga, a rukovoditelji su željeli da trener napravi stvarnu razliku u momčadi. Erik ten Hag je ovog ljeta trenirao veliki broj omladinaca, a također želi započeti novi trening mladih igrača u Manchester Unitedu. Ako igrači akademije Manchester Uniteda mogu igrati, onda će budućnost momčadi biti bolja u sljedećih nekoliko godina.