Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Ander Herrera vratio se u početnu postavu momčadi

Posted by jessica 14/09/2021 0 Comment(s)

U petom kolu utakmice Ligue 1, Gianluigi Donnarumma konačno je čekao priliku za početnu postavu. Nastup Gianluigija Donnarumme nije razočarao sve. Paris Saint-Germain konačno je blokirao Clermont Foot 63 4-0. U ovoj utakmici publika je primijetila posebnog igrača, bio je to veznjak Ander Herrera koji je prije dvije godine nosio Paris Saint-Germain dres. Ander Herrera je u prvih 30 minuta postigao dva pogotka. Njegov sjajan nastup natjerao je sve da požale one igrače koje trener nije cijenio.

Ander Herrera otišao je nakon što mu je s 30 godina istekao ugovor s Manchester Unitedom, kada momčad više nije cijenila njegovu dob. Ander Herrera bio je jako tužan kad je skinuo Manchester United dres i otišao. Još se nada da će ostati u timu. Ander Herrera pridružio se Paris Saint-Germainu u svojoj prvoj sezoni i nije privukao pozornost trenera. Češće je igrao kao zamjena. Tako u posljednje dvije godine Paris Saint-Germaina Ander Herrera nije imao izvanredne performanse, a njegovom mentalitetu postupno je nedostajalo strasti prema igri.

Nakon što je Paris Saint-Germain ove godine promijenio novog trenera Mauricija Pochettina, Ander Herrera je osjetio da je pronašao novu priliku za nastup i da više ne može biti osrednji. Pod stalnim napornim treninzima Andera Herrere, trener Mauricio Pochettino konačno ga je učinio igračem početne postave. Publika razmišlja o Manchester Unitedu prije dvije godine. Izgubio je mnoge izvanredne igrače. Tim je stalno koristio novac za kupnju novih igrača, ali su zaboravili zadržati izvorne izvanredne igrače tima.