Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

AC Milan daje toplinu obitelji Zlatana Ibrahimovića

Posted by jessica 02/11/2021 0 Comment(s)

U utakmici između AC Milana i Rima Zlatan Ibrahimović postigao je svoj 400. pogodak u karijeri. U eri Lea Messija i CRISTIANA RONALDA, Zlatan Ibrahimović tvrdoglavo je sricao svoj svijet. Zlatan Ibrahimović je treći igrač u povijesti koji je postigao 400 golova u karijeri. Jako je zahvalan na prilici koju mu je pružio AC Milan. Zlatan Ibrahimović je u karijeri doživio previše momčadi. On je sjajan nogometaš.

Otkako je Zlatan Ibrahimović došao u AC Milan, vratio je nasljeđe nogometnog duha u momčadi. U dobnoj skupini Zlatana Ibrahimovića, AC Milan predstavlja najslavniju povijest nogometa. Zlatan Ibrahimović nije očekivao da će tri puta u karijeri obući AC Milan dres. Predodređen je za dugoročnu vezu s ovom momčadi. Najsjajniju karijeru Zlatan Ibrahimović posvetio je Paris Saint-Germain dres. Tada je mislio da mu taj nogometni dresovi pruža najdublje iskustvo.

Sada Zlatan Ibrahimović stvarno shvaća izvor nogometne sreće i osjeća da mu ovaj crveno-crni Dres Dugim Rukavima daje toplinu doma. Učinak AC Milana u prvih 11 kola ove sezone i dalje je prilično stabilan, a publika strahuje da će momčad u narednim utakmicama imati iste probleme kao prošle sezone. Teško je AC Milanu uspjeti u Ligi prvaka. Navijači se samo nadaju da će ove sezone osvojiti naslov prvaka Serie A.