Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Odlazak starih igrača predodređen je da Inter Milano krene nizbrdo

Posted by jessica 12/09/2022 0 Comment(s)

Nakon što je Inter Milan pretrpio poraze od AC Milana i Bayern Münchena, pričalo se da se momčad prodaje. Inter Milano trenutno zauzima peto mjesto u Serie A s 4 pobjede i 2 poraza. Snaga milanskog Intera postupno je opadala nakon odlaska tih starih igrača. Izvorno, Inter Milano je te godine mogao osvojiti prvenstvo Serie A, a dodavanje tih starih igrača odigralo je ključnu ulogu. Svojim bogatim praktičnim iskustvom pobijedili su mnoge protivnike.

Romelu Lukaku, koji se vratio, jedini je stari igrač koji je ostao, dok su Alexis Sánchez i Arturo Vidal također skinuli Inter Milan dres ovog ljeta kako bi se oprostili. Christian Eriksen i Ashley Young napustili su Inter Milano nakon godinu dana i tim ih nije koristio. Sada kada Christian Eriksen nosi Manchester United dres, tiho radi ono što voli. Navijači su očekivali da Ivan Perišić i Edin Džeko opet zajedno naprave čudo, no jedan od njih odlučio se pridružiti Tottenham Hotspuru.

Inter Milano je predodređen da bude bljesak u tavi, i oni ne mogu nastaviti tu snagu. Sada kada je Romelu Lukaku ponovno van stroja zbog fizičke ozljede, sljedeća situacija u momčadi bit će sve teža. U protekle dvije godine milanski Inter bio je spreman samo prodavati i mijenjati igrače, ali nisu planirali potpisivati ​​izvanredne igrače, tako da je trenutna situacija neizbježna za momčad. Nema se što cijeniti u vezi s prodajom milanskog Intera, ostavljajući samo napadaču Lautaru Martínezu nešto prostora za vrijednost.